Bouwprofessional

Wij nodigen je graag uit op Bouwinnovatie waar je in primeur kennis kunt maken met diverse praktische oplossingen die je als professioneel vakman kunnen helpen bij de uitoefening van je job. Je kan tevens een bezoekje brengen aan de diverse fabrikanten en leveranciers die tijdens de beurs het beste van zichzelf geven.

Tot dan!

 

De beurs voor bouwprofessionals 'Puur Prof' wordt dit jaar op een ander tijdstip en op een andere locatie georganiseerd.

Praktische info:

Datum: maandag 25 februari 2019

Timing: van 8.00 t.e.m. 18.00

 Unieke locatie: T2-Campus – Thor Park 8040, 3600 Genk

Meer info: Bouwunie Limburg, tel: 011 26 30 10 - www.puurprof.be

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.