Doe mee en win!

Zoals de traditie wil, organiseert Bouwinnovatie elke beurseditie een mooie bezoekerswedstrijd i.s.m. vooraanstaande partners en Het Belang van Limburg als mediapartner. De afgelopen 36 jaar zijn er telkens weer mooie en waardevolle prijzen gewonnen: keukens, badkamers, een jacuzzi, een dak, isolatie, een verwarmingsketel … zelfs een volledig renovatiepakket!

Tijdens de beurseditie 2020 kan je een keuken van Ixina winnen ter waarde van 12 500 euro.

Wie renovatie- of bouwplannen koestert, weet dat er een behoorlijke kloof kan liggen tussen droom en werkelijkheid. Die kloof kan echter al snel een stuk kleiner worden dankzij de bezoekerswedstrijd van Bouwinnovatie 2020, waarbij je kans maakt op een prachtige keuken ter waarde van 12 500 euro!

Bouwinnovatie houdt rekening met budgetten en deelt daarom graag uit. Wil je met een leuke prijs huiswaarts keren? Dit jaar maak je als bezoeker kans op een prachtige keuken van Ixina t.w.v. 12.500 euro!

 

Je kans wagen? Kom naar de beurs!

Het wedstrijdformulier vind je aan de ingang of op de stand van Ixina. Vul het wedstrijdformulier in en deponeer het in één van de urnes op Bouwinnovatie. De wedstrijd sluit af op 2 februari 2020.

Succes!

 

Voor de voorwaarden, raadpleeg het WEDSTRIJDREGLEMENT van deze bezoekerswedstrijd.

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.