Winnaar Bezoekerswedstrijd 2016

Albert Joris uit Beringen is de gelukkige winnaar van de grote beurswedstrijd.

Hij en zijn partner mochten het wedstrijdpakket zijnde cheques voor een totale waarde van 60.000 euro in aanwezigheid van alle wedstrijdpartners in ontvangst nemen.

Bij 1 van de wedstrijd-hoofdpartners, zijnde Ixina in Genk, werden ze in de bloemetjes gezet en werden er al druk plannen gemaakt, want Albert zit te midden van grote renovatiewerken ... De prijs komt dus meer dan goed van pas!

Proficiat en veel succes met de werken!


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.