Jury Bouwinnovatie lauwert ‘eco’ standhouders

Ecoocoon heeft mooie stand, Ecomat met Systimber het meest innovatieve product

Op de openingsdag van Bouwinnovatie – afgelopen vrijdag 29 januari – werden de laureaten onder de standhouders geprezen. De persjury lauwert Ecocoon, specialist in isolatie en vochtbestrijding. De architectenjury pikte er uit de meest innovatieve producten Systimber van Ecomat eruit. Twee bedrijven die uiteraard dagelijks ‘eco’ te werk gaan.

Een architectenduo ging op zoek naar de innovatieve nieuwigheden onder het grote bouwdak. Ze vonden al snel Systimber op de stand van Ecomat de architectenprijs waardig. Systimber is een verbeterd systeem van houtmassiefbouw. Het revolutionaire ligt o.a. bij de verticale ten opzichte van de horizontale plaatsing. Voor de persjury komt Ecocoon dit jaar als hoofdwinnaar uit de bus. Het ecologische aspect waar ze voor staan, zit ook in hun beursstand uitgewerkt. Lees het volledige persbericht hier.


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.