Isoglobe-Renoglobe en Suteki Home in de bloemetjes gezet

Zoals de traditie wil ging een delegatie van de persjury op de eerste beursdag op zoek naar de mooiste beursstand.

De derde plaats gaat naar een uitnodigende stand die alle facetten van een groene tuin aan bod laat komen met o.m. grote tuinbanken in Bilinga, een mooie toog in Thermowood, verticale tuinen en echte natuurschilderijtjes om in je woonkamer te hangen. Fruitschalen, frivole gietertjes en opborrelend water zorgen voor frisse kleur- en geuraccenten. Daarom gaat deze derde plaats naar stand 227, Van Vlierden Groenbedrijf uit Neerpelt.

De tweede plaats is bestemd voor de stand van een firma die haar werkomgeving naar de beurs heeft gebracht. Haar beurswand is opgebouwd uit grote snelbouwstenen, deels geïsoleerd, en haar toonbank is gelijmd met gevelstenen. Daarom belonen we graag met de tweede plaats stand 409, L&B bouwonderneming uit Zutendaal.

De eerste plaats willen we echter schenken aan een stand die door zijn slimme marketing, de aanschouwelijke demonstratie van zijn diensten en eyecatchers zoals opgeschuurde steunbalken, een bak met minivisjes en oude kwikdamplampen een afgerond en aanlokkelijk verhaal vertelt. De hartelijke ontvangst met uitleg op maat en aanschouwelijke presentaties vóór en na de renovatiefase doen de rest. Daarom is de terechte winnaar van de prijs van de persjury op Bouwinnovatie 2017 stand 653 van Isoglobe/Renoglobe uit Diepenbeek.

De architectenjury vond bij Suteki Home het meest innoverende product van Bouwinnovatie 2017.

Het gaat om een oud constructiesysteem, herdacht met toepassing van hedendaagse technieken. Oude vakwerktechnieken worden hier verenigd met stalen verbindingen. Know how van Europa vermengd met know how van Japan. Door toepassing van deze technieken verlegd houtskeletbouw zijn grenzen. Men kan hiermee zelfs tot vier verdiepingen hoog in houtskeletbouw. Voordeel van een eenvoudige constructie is snelheid van productie. Door de verborgen stalen verbindingen in dit bouwsysteem is deze zowel bruikbaar bij nieuwbouw als bij individuele bijgebouwen zowel kleine als grote constructies kunnen hiermee worden gerealiseerd.


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.