INNOVATIEF, editie mei 2016 bij de krant EN in de APP-STORE!

Afgelopen vrijdag 6 mei zat de voorjaareditie van Innovatief weer bij Het Belang van Limburg! Het magazine van Bouwinnovatie met heel veel interessante info voor de (ver)bouwer en inrichter. Maar ook met een terugblik op wat Bouwinnovatie 2016 in petto had, de winnaar van de grote bezoekerswedstrijd alsook de winnaars onder de exposanten en vanwege Bouwunie Limburg.

Editie gemist? Innovatief is ook beschikbaar als tabletversie. Download Innovatief in de App-store of via Google Play!

De app nog niet gedownloaded? Klik hier op INNOVATIEF om de app te downloaden en het magazine op je i-pad te bekijken.

Ook verkrijgbaar voor tablet in Google Play of klik hier voor de bladerbare versie.


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.