Gratis (ver)bouwgids

Heb je plannen om te bouwen of verbouwen?

Naast de nuttige en interessante info die gebundeld staat in het beursmagazine Innovatief (te verkrijgen aan de inkom en op vrijdag 20 januari 2017 bij de krant Het Belang van Limburg), kan je op Bouwinnovatie de gratis bouwgids Verstandig Bouwen en Renoveren afhalen op stand 104.

Deze lijvige bouwgids telt ruim 400 pagina's die het bouwproces van a tot z op een heldere en objectieve manier uit de doeken doet. De inhoud is geüpdatet met de allernieuwste trends, technieken, reglementeringen, premies... Kortom, een onmisbare leidraad voor iedereen met bouw- of renovatieplannen.  Het complete pakket heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is tijdens Bouwinnovatie volledig gratis.

 Het enige wat je hiervoor moet doen:

> een enquête invullen

> een officieel bouwdocument van maximaal 1 jaar oud - of een kopie ervan - voorleggen

> Reserveer nu je gratis exemplaar via www.verstandigbouwen.be en haal hem af op Bouwinnovatie op de stand van Verstandig Bouwen nr. 104.


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.