Gratis infosessies op zaterdag 30 januari

Zonder gespecialiseerde informatie zijn je (ver)bouwplannen gedoemd om plannen te blijven. Blijf dus niet bij de pakken zitten en schrijf je in voor de gratis infosessies op Bouwinnovatie 2016.

Bouwinnovatie is meer dan alleen maar kijken. Ook voor informatie ben je hier aan het juiste adres. Daarom organiseert Bouwinnovatie in samenwerking met Livios twee infosessies op zaterdag 30 januari. Daarbij komen twee thema's aan bod.

10u30: Infosessie 1: Wat is de rol van een architect bij een verbouwing?

Bij een grote renovatie is je architect meestal een belangrijke partner. Waar moet je aan denken bij de keuze van een architect en wat kan je van hem/haar verwachten? In 40 minuten tijd helpen we je graag op weg door in te zoomen op een aantal vragen en enkele heel concrete cases.

11u30: Infosessie 2: Mijn eerste woonkrediet

Kopen of bouwen doe je met een woonkrediet. Maar wat houdt dat juist in? Ontdek het antwoord op deze infosessie. Je bouwt niet alleen kennis op, maar begrijpt ook de mogelijke risico’s en de rol van de betrokken partijen. De ideale voorbereiding op je bouwavontuur!

Deelname is gratis maar inschrijven verplicht. Klik hier naar de kalender voor meer info en om in te schrijven.

(c)foto: Livios


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.