Exposanten inspireren tijdens infosessies

Een gezonde, stofvrije woning badend in heerlijke warmte: het zijn comfortwensen die bijdragen tot optimaal wonen, het beursthema van deze Bouwinnovatie. Enkele exposanten verwelkomen je op een interessante infosessies of een demo. Hier vind je de kalender terug.

Proper wonen door efficiënt onderhoud

Uw dagelijks onderhoud van de woning lichter, sneller en efficiënter zonder een te grote investering? Maak kennis met de stofzuigsystemen van Jacki Zentjes uit Peer. Demo's en uitleg over de reiniging van bv. steentapijt, vaste vloeren, houtkachel en terrassen.

Jackie Zentjes – stand nr 272

Luchtdicht bouwen met rolluiken en screens

Wil je een rolluik of screen in een spouwmuur laten inbouwen? Wilms wijst je op de gevolgen en reikt oplossingen aan. Wilms maakt het overigens mogelijk om vanaf nu een rolluikkast volledig in de spouwmuur weg te werken.

Wilms, stand nr 427

Zonnepanelen en de mogelijkheden van batterij-opslag

Met zonnepanelen op je dak kan gebruik je slechts ongeveer 25% van de opgewekte energie zelf in de woning. Met een batterij kan je meer energie benutten. Alrasol geeft je een toelichting over de zonnepanelen en opslag van vandaag.

Alrasol, stand nr 434

Veiligheid prioritair bij afsluitingen en poorten

De zoektocht naar de juiste afsluiting en poort beperkt zich niet enkel beperkt tot het kiezen van een model. Ook de opties, roestbehandeling, de verschillende materialen zijn van belang… Garden Center T besteedt veel aandacht aan de veiligheid.

Garden Center T, stand nr 819

Gezond en stofvrij wonen 

Luchtzuivering raapt de steken op die ventilatie laat vallen, met een makkelijker onderhoud van uw woning, minder onderhoudskosten en energiebesparing als gevolgen. Het belangrijkste is de eliminatie van stof, geuren en schimmelsporen in uw woning.

Air & M’s, stand nr 188

Verwarmen met hout en pellets in de 21ste eeuw

Hoe kan je je woning optimaal verwarmen met hout en pellets? Hoxter licht de cv haarden en hun toepassing in renovatie en nieuwbouw toe. Ook de Ortner massahaarden, de haard van de toekomst, komen eveneens aan bod.

Villa & Vuur, stand nr 283

De meest energiezuinige woning

Staat er een renovatie op het programma? Of heb je een bouwgrond gekocht en gaat het bouwavontuur binnenkort van start? Viessmann helpt je op weg om je woning een stuk energiezuiniger te maken. Bv. met de compacte split-lucht/water-warmtepomp Vitocal 222-S, een voordelige energiecentrale voor nieuwbouwwoningen.

Viessmann, stand nr 351

Raadpleeg de kalender en mis de infosessies niet!


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.