Eurosys & IT Solutions, partner van Bouwinnovatie voor de inkomregistratie

IT Solutions verzorgt tijdens de beurs d.m.v. de Wireless Event Module de volledige inkomregistratie. De EuroSys-IT Solutions groep is één van de grootste ICT-dienstverleners in België.  Meest gekend bij het grote publiek zijn de EuroSys winkels. Met een uitgebreid gamma aan hard-en software applicaties richten deze winkels zich op de particuliere klanten en kleine zelfstandigen.


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.