Bouwinnovatie in het teken van 'optimaal wonen'

Bouwinnovatie 2018 staat in het teken van ‘optimaal wonen’. Wanneer je de beurs bezoekt, voel je meteen aan dat alle exposanten alle innovaties in huis hebben om jouw woning zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten beleven.

Een optimaal gebouwde en ingerichte woning is een woning die met duurzame materialen en technieken is gebouwd. Een nieuwbouw biedt van bij het begin alle mogelijkheden om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden of het comfort naar jouw wensen aan te pakken.

Bij een renovatie loont het eveneens de moeite om te investeren in energiezuinigheid en comforttoepassingen zoals domotica, ventilatie, vloer-of wandverwarming en zonwering te realiseren.

Warmte, licht & ruimte

Comfort staat ook gelijk aan ontspannen en genieten. Warmte, licht en ruimte zijn prioritair in het interieur. Interieurspecialisten overtreffen jouw verwachtingen binnen hun specialisatie om van jouw project een pareltje te maken. Een prachtige badkamer waar je graag uren in vertoeft, een keuken waar je wel graag in kookt, of een leefruimte waarin het fijn is om met je familie televisie te kijken, of rustig en ongestoord een boek te lezen.

Verstandig (ver)bouwen loont

Je vaart er wel bij door je te laten bijstaan door specialisten, voor advies, welke premies en subsidies er allemaal te verkrijgen zijn, welke producten en materialen, enz. In welk stadium van bouwen of verbouwen je ook zit, op Bouwinnovatie vind je diverse exposanten die als partner meewerken aan dit beursthema. Voor professioneel en neutraal advies kan je ook terecht bij de diverse organisaties.

Uiteindelijk komt het hierop neer: Bezin voor je begint want door aandacht te hebben voor een aantal minimum vereisten, en te investeren in een duurzaam, energiezuinig en ecologisch wonen, maak je al snel winst!

Plan je beursbezoek

 

Maak op voorhand al je keuzes zodat je goed voorbereid naar Bouwinnovatie komt. Raadpleeg hiervoor de alfabetische exposantenlijst of zoek via product of bouwfase. En sluit aan bij enkele interessante infosessies van onze exposanten over warm, veilig en gezond, kortom gezond wonen! De volledige kalender met infosessies en demo's vind je hier.


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.