Bouwinnovatie bekroont verdienstelijke standhouders 2015

Buildtechnics heeft meest innovatieve product, Nivoo de mooiste stand

Traditiegetrouw heeft Bouwinnovatie op de openingsdag van de beurs de kwaliteit van de standhouders beoordeeld. Een architectenjury en persjury zochten respectievelijk naar het meest innovatieve product en de mooiste stand tussen de 240 standhouders. Op vrijdag 30 januari werden Buildtechnics en Nivoor als laureaten verkozen.

De architectenjury liet zich charmeren door het Element-Montage-Systeem EMS+SI dat Buildtechnics mee naar de beurs bracht. De persjury keek met kritische blik naar de uitstraling van de standen en de manier waarop de standhouders hun bezoekers onthaalden. Het was een fotofinish, maar uiteindelijk kozen de journalisten voor de aanpak van Nivoo. Nivoo haalde het nipt van Afwerkingsbedrijf Schoeffaerts. Ook Excellent Vloeren kreeg een verdienstelijke vermelding van de jury. Klik hier voor het volledig bericht.


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.