Bouwinnovatie bekroont Moodsparket en L.D. Design

Traditiegetrouw heeft Bouwinnovatie op de openingsdag van de beurs de kwaliteit van de standhouders beoordeeld. Een architectenjury en persjury zochten respectievelijk naar de meest klantvriendelijke standhouder en de mooiste stand tussen de meer dan 200 standhouders. Hierbij vielen L.D. Design uit Riemst en Moodsparket uit Hasselt, in de prijzen.

Persprijs

De Prijs van de Persjury had oog voor de klantvriendelijkheid van de standhouders, de opbouw van de stands in functie van de toegankelijkheid en de creativiteit van de standhouders inzake actieve klantenbenadering (teasers, proactief onthaal). Juryvoorzitter Johan Lambrechts (Bouwkroniek) bekroonde de stand van L.D. Design (Frank Dirkx), waarvan de medewerkers permanent klaarstonden om de beursgangers op een zachte maar sympathieke manier naar hun presentatie te lokken. Eens de aandacht van de bezoekers gevangen hielden ze die vlotjes vast met een aanschouwelijke en overtuigende uitleg over hun product, een keukenafvalvermaler van biologisch afbreekbare voedselresten.

Architectenprijs

Eric Selis, voorzitter van de architectenjury, mocht de architectenprijs uitreiken aan Moodsparket. Voor deze prijs vormden de opbouw van de stand, de verzorging van decoratie en inrichting, de presentatie van producten of diensten en de ontvangst van de bezoekers de (esthetische) criteria. De jury loofde Moodsparket voor zijn actieve stand die blijk geeft van een creatieve invulling op een moeilijke locatie en bekoort door de presentatie van eigen producten met een grote diversiteit. Ook de gedetailleerde decoratie viel in de smaak.

Beide laureaten kregen een exclusief kunstwerk en oorkonde, digitale en gedrukte advertentieruimte en een gratis banner.


Raadpleeg archief

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.