Bouwinnovatie bekroont Asbest Care en Isovera

Traditiegetrouw zochten een architectenjury en persjury respectievelijk naar de meest klantvriendelijke standhouder en de mooiste stand tussen bijna 200 standhouders. Hierbij vielen Asbest Care uit Beringen en Isovera uit Hasselt, in de prijzen.

Persprijs

De Prijs van de Persjury had oog voor de klantvriendelijkheid van de standhouders, de opbouw van de stands in functie van de toegankelijkheid en de creativiteit van de standhouders inzake actieve klantenbenadering (teasers, proactief onthaal). Juryvoorzitter Johan Lambrechts (Bouwkroniek) bekroonde de stand van Asbest Care uit Beringen en het opleidingscentrum Migale- Safety training uit Dessel. 

Asbest Care schetst er op alle niveaus een getrouw beeld van waar asbest allemaal in je woning verborgen kan zitten. Terzelfdertijd demonstreert Migale op bevattelijke wijze welke werkbare veiligheidsmaatregelen je moet in acht nemen om valongelukken, steeds een groot risico bij asbestverwijdering, goed te doen aflopen en hoe schijnveiligheid kan vermeden worden.”

Architectenprijs

Anneleen Croonen, voorzitter van de architectenjury, mocht de architectenprijs uitreiken aan Isovera. Voor deze prijs vormden de opbouw van de stand, de verzorging van decoratie en inrichting, de presentatie van producten of diensten en de ontvangst van de bezoekers de (esthetische) criteria. De jury loofde Isovera voor zijn heel gezellige en verwelkomende stand, die modern was aangekleed en waar het product op een originele wijze gepresenteerd werd.

Beide winnaars ontvingen behalve bloemen en een oorkonde tevens een kunstwerk van Boud Ceysens uit Hechtel-Eksel.

Op de foto: Jean-Pierre Schroeders, voorzitter van Bouwinnovatie (r.), en voorzitter van de architectenjury Anneleen Croonen (tweede van r.) zetten de winnaars van de architecten- en de persprijs in de bloemetjes.


Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.