Veelgestelde vragen

Aankopen tickets

Via de website een inkomticket kopen

Op de hoofdpagina (home) klik je op de boodschap 'Bestel je tickets online' of onder het beeld in het groene blokje 'Bestel je tickets online'. Ook onderaan in de sitemap vind je via 'snel naar...' de optie 'tickets bestellen'. Als je online bestelt, krijg je 2 euro korting/per inkomkaart. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden (Paypal, Bancontact, Visa, enz.). Na je aankoop, ontvang je de bestelde inkomtickets via e-mail*. Print ze af en breng ze mee naar de beurs waar ze in de inkomhal gescand worden.

Vermijd wachtrijen aan de kassa én bespaar 2 euro, koop je tickets online! (vanaf januari 2020 actief)

Kinderen tot 16 jaar, vergezeld door hun ouders, mogen gratis binnen.

 

* Heb je geen mail of de tickets in pdf-formaat ontvangen? Was het opgegeven mailadres correct? Is de betalling succesvol afgerond? Check ook de spam-folder.

Toch niets ontvangen, stuur een mailtje naar info@bouwinnovatie.be zodat we dit snel kunnen oplossen.

Aan de kassa een ticket kopen

Je kan je tickets ook aan de inkom van de Ethias Arena kopen. Dit kan tijdens de openingsuren van de beurs.

Kostprijs per inkomkaart aan de kassa is 10 euro.

Kinderen tot 16 jaar, vergezeld door hun ouders, mogen gratis binnen.

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.