Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

Wanneer kan ik de beurs bezoeken

Eerste beursweekend:

vrijdag 18 januari, zaterdag 19 januari en zondag 20 januari 2019

Tweede beursweekend:

vrijdag 25 januari, zaterdag 26 januari en zondag 27 januari 2019

Openingsuren

vrijdag 18 januari 2019 13-21 uur
zaterdag 19 januari 2019 10-19 uur
zondag 20 januari 2019 10-19 uur
vrijdag 25 januari 2019
13-23 uur (Nocturne!)
zaterdag 26 januari 2019
10-19 uur
zondag 27 januari 2019
10-19 uur

Waar vindt de beurs plaats

Ethias Arena

Gouverneur Verwilghensingel 70

3500 Hasselt - België

 

Route

>met de auto

Neem afrit 29 (Hasselt-Oost). Op de E313 staan de Grenslandhallen ook aangegeven op wegwijzers. GPS-gebruikers geven best Trichterheideweg als bestemming i.p.v. Gouverneur Verwilghensingel.

bekijk hier de route in pdf van de Ethias Arena - Grenslandhallen of gebruik routeplanner

 

>met het openbaar vervoer

trein: je neemt de trein tot het station van Hasselt. Vannuit het station zijn de Ethias Arena - Grensnlandhallen bereikbaar met de bus zijnde lijn H3, 45 en 20 A. Meer info: www.nmbs.be

bus: de bussen lijn H3, 45 en 20A rijdende vanuit Hasselt centrum hebben een halte in de buurt van de Ethias Arena - Grenslandhallen. Raadpleeg de website van De Lijn voor de uurregelingen: www.delijn.be


Wat kost een inkomkaart

Kostrpijs aan de kassa: 10 euro

Kostrprijs aankopen tickets via onze website: 8 euro (2 euro korting) - vanaf januari 2019

Kinderen tot 12 jaar, vergezeld door hun ouders, mogen gratis binnen.

Via de website een inkomticket kopen

Op de hoofdpagina (home) klik je op de boodschap 'Bestel je tickets online' of onder het beeld in het groene blokje 'Bestel je tickets online'. Ook onderaan in de sitemap vind je via 'snel naar...' de optie 'tickets bestellen'. Als je online bestelt, krijg je 2 euro korting/per inkomkaart. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden (Paypal, Bancontact, Visa, enz.). Na je aankoop, ontvang je de bestelde inkomtickets via e-mail*. Print ze af en breng ze mee naar de beurs waar ze in de inkomhal gescand worden.

Vermijd wachtrijen aan de kassa én bespaar 2 euro, koop je tickets online! (vanaf januari 2019 actief)

Kinderen tot 12 jaar, vergezeld door hun ouders, mogen gratis binnen.

 

* Heb je geen mail of de tickets in pdf-formaat ontvangen? Was het opgegeven mailadres correct? Is de betalling succesvol afgerond? Check ook de spam-folder.

Toch niets ontvangen, stuur een mailtje naar info@bouwinnovatie.be zodat we dit snel kunnen oplossen.

Een gratis inkomkaart

In bepaalde media kan je een gratis inkomkaart van Bouwinnovatie vinden. Knip deze uit en breng ze mee naar de beurs waar deze in de inkomhal gescand wordt. Om met deze inkomkaarten een vlotte toegang tot de beurs te kijgen, is het aangewezen om je bezoek met deze kaart toch even hier op de website te preregistreren. M.a.w. ga via 'Beurs bezoeken' naar Registratie gratis inkomkaart.

Vul je gegevens in alsook de barcode (=10 cijfers onder de streepjescode op de kaart). Aansluitend kan je werk maken van de voorbereiding van je beursbezoek of eventueel nog extra inkomkaarten online bestellen (je bespaart hiermee 2 euro/ticket).

Vergeet niet je gratis (uitgeknipte) inkomkaart mee naar de beurs te brengen.

Adres organisatie

Bouwinnovatie vzw

Maastrichtersteenweg 254

3500 Hasselt

Contact: Jean-Pierre Schroeders

Beursbezoek plannen

Welke exposanten wil je zeker spreken, over welke exposanten wil je meer info? In welke (ver)bouwfase ben je bezig? Via 'Beurs bezoeken' kan je je beursbezoek voorbereiden. Maak op voorhand al je keuzes. Raadpleeg hiervoor de alfabetische exposantenlijst of zoek via product of bouwfase. Klik eerst op 'Registreren'. Na ingave van enkele gegevens (om je als bezoeker een beetje te leren kennen) kan je aan de slag.

Via 'Aanmelden' - waarbij de ingave van je eerder opgegeven mailadres voldoende is - kan je op een later tijdstip je voorbereiding raadplegen of verder bewerken. Je voorbereid beursbezoek wordt in een pdf-bestand gegoten dat je kan opslaan en afprinten.

Gratis infosessies

In kader van het beursthema worden er elke beursdag interessante infosessies georganiseerd in de locatie aangeduid met standnr. 500 op het beursplan. Deze infosessies starten telkens 1 uur na de opening, zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Raadpleeg de kalender voor het programma en tijdschema.

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.