Toevoegen aan beursbezoek

Yuno (Ollin BVBA)

Zo uniek als jezelf

Standnummer: 225

Kesselsesteenweg 6, bus 16
2500 Lier

T. 059412561
E. nancym@yuno.be
W. www.yuno.be

  • Interieur

slaapcomfort
--------------------
Het Yuno slaapsysteem is niet zomaar het zoveelste product. Het brengt een concrete oplossing voor een ingewikkeld probleem. Yuno staat voor eenvoud, wetenschap en uniciteit. Een Yuno-matras is zo uniek als je zelf.'

Meet-en slaapsysteem werden mede ontwikkeld door Custom8, een spin-off van KU Leuven. Know-how en ontwikkeling zijn dus helemaal Belgisch.

Beeld Beeld Beeld

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.