Toevoegen aan beursbezoek

Sibomat NV

Standnummer: 814

Oude Waalstraat 248
9870 Zulte

T. 09 388 71 95
E. info@sibomat.be
W. www.sibomat.be

  • Woningbouw
  • Woningbouw: sleutel o/d deur
  • Woningbouw: algemene aanneming
  • Woningbouw: lage energiewoning
  • Woningbouw: houtskelet
  • Houtbouw

Bouwen op maat moet zijn: verlangen naar je thuis, reikhalzend uitkijken naar een fantastische plaats om te leven. Sibomat wil dat haar klanten genieten terwijl het bouwproject hun droomwoning wordt. Sibomat is dan ook een doorgewinterd full-service bouwbedrijf dat al uw woningwensen op maat kan realiseren. Bouwen op maat met Sibomat is bouwen binnen elke architecturale stijl, binnen elk budget en volgens elk gewenst energieniveau (energievriendelijk, laag-energie, BEN, passief). Bovendien garandeert Sibomat een vast bouwbudget, een vaste timing én stellen wij onze royale expertise van meer dan 7000 woningen in dienst van uw wensen, uw huis, uw leven. Klant is koning vanaf de eerste pennestreek. Niet toevallig worden we aanbevolen door maar liefst 97% van onze klanten.

Beeld Beeld

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.