Toevoegen aan beursbezoek

Qrios VZW

Standnummer: 851

Halmstraat 6
3600 Genk

T. 089 69 40 00
E. info@qrios.be
W. www.qrios.be

Bouwen of verbouwen? Er zijn tal van zaken die je eventueel zelf kan doen. Elektriciteit, sanitair, plamuren, metselen, schilderen, behangen, tegels leggen of een dak plaatsen, bij Qrios heb je keuze uit een ruim aanbod van bouwopleidingen. Laat je helemaal klaarstomen eer je begint te (ver)bouwen.

Misschien ben jij wel op zoek naar een job in de bouw maar beschik je nog niet over de juiste competenties - neem dan contact op met Qrios. Qrios biedt tal van professionele beroepsopleidingen aan. Misschien wordt Qrios wel jouw opstap naar (ander) werk.

Qrios is er ook voor u als bedrijfsleider. Bent u als bedrijfsleider ook de talent manager van uw werknemers? Vindt u het een must om uw medewerkers permanent uit te dagen en naar een hoger niveau te brengen? Wil u uw medewerkers kansen geven en daarom investeren in hun training en opleiding? Bent u geïnteresseerd in een opleiding op maat? Of heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder! U kan ons bereiken via B2B@qrios.be.

Beeld Beeld

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.