Toevoegen aan beursbezoek

Monier Roof Products Belgium BVBA

Standnummer: 724

Wijngaardveld 25
9300 Aalst

T. 053 72 96 72
E. info.be@monier.com
W. www.monier.be

  • Dak: pannen
  • Dak: Isolatie
  • Zonne-energie
  • Dak: renovatie

Monier is onderdeel van de Braas Monier Icopal Group (BMI), een wereldwijde toonaangevende producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende en platte daken.

Bij Monier ontwikkelen en produceren wij zelf vrijwel alle onderdelen om een esthetisch en perfect weerbestendig dak te realiseren. Meer dan ontwikkelaar en producent van dakpannen en daksysteemcomponenten alleen, kiezen we er resoluut voor uw dakpartner bij uitstek te zijn. Met dakpannen, daksysteemcomponenten, zonne-energie- en isolatiesystemen. Kortom: alles voor een sterk en krachtig dak.

Beeld Beeld Beeld

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.