Toevoegen aan beursbezoek

Envirotect (aiR & M's bvba)

We Care for Clean Air

Standnummer: 188

Thema ambassadeur

industriepark Brechtsebaan, 10
2900 Schoten

T. 033250302
E. info@envirotect.be
W. www.envirotect.be

  • Luchtzuivering, allergiën

Invoerder luchtzuiverings- en onderhoudstoestellen.

Isolatie heeft twee keerzijden. Enerzijds is isolatie noodzakelijk om een aangename woning te creëren, maar anderzijds maakt het onze woningen ongezond. De luchtvervuiling hoopt zich alsmaar meer op en kan niet meer weg uit de woning. Anderzijds hebben we ventilatie om te zorgen voor een doorstroom van de lucht, maar deze systemen kunnen de micro-vervuiling niet wegnemen. We hebben dus een derde systeem nodig om onze woningen aangenaam maar vooral ook gezond te maken. Envirotect biedt luchtzuiveraars aan die uw woning gezond en duurzaam maken. Met de meest krachtige luchtzuiveringstoestellen op de markt nemen wij alle vervuiling weg uit uw woning en kan u gezond wonen!

Elke beursdag geven we een infosessie over 'Gezond wonen in geïsoleerde woningen'. Onze infosessie is interessant voor alle mensen die gaan bouwen, verbouwen of op zoek zijn naar een gezondere woning. In onze infosessie komt aan bod hoe Envirotect u een betere gezondheid oplevert, alsook meer zuurstof creëert in uw woning en deze stofvrij maakt. Daarnaast komt ook de verbeterde vochtregulatie aan bod. Tot slot verklaren wij ook hoe de toestellen u een grote besparing op onderhoud en energie opleveren.

Om zeker te zijn van een plaatsje is het aan te bevelen om je in te schrijven.
Raadpleeg de kalender voor de tijdstippen.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze stand!

Beeld Beeld Beeld

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.