Toevoegen aan beursbezoek

EcoWater Systems Europe NV

Standnummer: 186

Geelseweg 56
2250 Olen

T. 014 24 71 11
E. info@ecowater.be
W. www.ecowater.be

  • Waterbehandeling
  • Waterbehandeling: waterverzachter
  • Waterbehandeling: filter
  • Waterbehandeling: ecosoftener

EcoWater is reeds sinds 1925 actief in de waterbehandeling. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de wensen en behoeften van onze verschillende klanten.Ons gamma biedt dan ook een oplossing voor iedereen en strekt zich uit van huishoudelijke waterverzachters en drinkwatersystemen tot industriƫle ontkalkers, omgekeerde osmose, ontijzeraars, filtraties (Multimedia, UV, Actieve Kool, zand) en zouttabletten. EcoWater zorgt voor het zacht en zuiver water dat U verdient.

Beeld

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.