Toevoegen aan beursbezoek

Denzo Vision BVBA

Standnummer: 380

sint-martenplein 4
3800 Sint-Truiden

T. 011/988170
E. info@denzo.be
W. www.denzo.be

  • Woningbouw: renovatie
  • Keuken
  • Badkamer

Bij Denzo uit Sint-Truiden (Limburg) denken we een stap verder wanneer het interieurinrichting betreft, want net als elke levensstijl verschillen ook de behoeften van de mens. Daarvoor biedt maatwerk de perfecte oplossing.

Bij Denzo werken we uitsluitend met interieurarchitecten en interieurvormgevers. Geen showroomverkopers, maar een gedreven team van creatieve interieurarchitecten die uw droominterieur vorm geven.

Beeld Beeld Beeld

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.