Toevoegen aan beursbezoek

Cape Coating Limburg bvba

Always ahead

Standnummer: 340

Amersveldstraat 226 B
8610 Kortemark

T. 011 26 11 26
E. info@northseapaints.be
W. www.capecoatings.be

  • Epoxyvloeren
  • Ramen
  • Verven
  • Verven: decorverven
  • Verven: verftechnieken

ALLE VERF VOOR UW WONING EN INDUSTRIE
KLEURADVIES & TECHNISCH ADVIES

We verdelen hoogwaardige laksystemen voor het verven van alle toepassingen. Daarnaast bieden we verf- en kleuradvies, verfmengservice en een reeks diensten naar schildersbedrijven toe.

Door onze jarenlange ervaring kent de verfwereld voor ons geen geheimen meer. Zo kunnen wij gericht advies geven om u tevreden te stellen.

Onze professionele vertegenwoordigers maken tijd vrij voor u met technisch advies. Wij realiseren verfsystemen die optimaal passen binnen het productieproces, rekening houdend met uw eisen op het vlak van duurzaamheid, glans, corrosiewering, droogtijden en applicatiegemak.

Beeld

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.