Bouwfases

Voorbereiding

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Je moet immers rekening houden met administratieve regelgevingen, bep. beperkingen, de financiering, zijn er premies van toepassing, het inschakelen van een architect enz.

Ruwbouw

Op zoek gaan naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren … Voor welke bouwwijze kies je? Met een aannemer? Sleutel-op-de-deur? Wat doe je zelf? Welke partner(s) heb je nodig?

Interieur

Een keuken met hedendaags comfort, een badkamer om in te relaxen, een mooie nieuwe vloer, een kast op maat … je woning stap voor stap inrichten en aankleden zodat het jouw droomwoning wordt.

Tuin

Maak van je tuin je tweede thuis. Een goed plan zet je al een heel eind op weg. De juiste beplanting, een mooie oprit, een gezellige veranda en waarom niet … een jacuzzi of zwembad.

Beursthema

Bouwinnovatie 2018 belicht het thema 'OPTIMAAL WONEN'. En hierbij komen alle aspecten aan bod om je woning op zo’n manier te bouwen of te renoveren dat je er levenslang profijt van hebt. Rode draad doorheen dit gebeuren: kwaliteit, comfort en begeleiding door een specialist ter zake ... In welk stadium van bouwen of verbouwen je ook zit, op Bouwinnovatie vind je diverse exposanten die meewerken aan dit beursthema en voor professioneel en neutraal advies kan je ook terecht bij de diverse organisaties.

Weldra ontdek je hier de 'ambassadeurs' van de beurs-route.

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.