Registreren

 

Om onze bezoekers een beetje beter te leren kennen, stellen we enkele vraagjes, geheel vrijblijvend uiteraard.

Heb je een gratis inkomkaart ontvangen o.a. via een exposant, dan mag je de QRcode (10 cijfers) van deze kaart - ter info - ook ingeven. Aansluitend kan je werk maken van de voorbereiding van je beursbezoek. Eenmaal geregistreerd, meld je je voor de voorbereiding van je beursbezoek of de verderzetting ervan, aan met je mailadres.

Succes met de voorbereiding van je beursbezoek.Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.