Beurscatalogus

 

Op de eerste beursdag, vrijdag 24 januari 2020, zit ons magazine Innovatief bij Het Belang van Limburg.

In het hart van deze beurseditie vind je eveneens de beurscatalogus. Ook op de beurs is zowel Innovatief als de beurscatalogus te verkrijgen.

Een digitale versie? Je kan deze publicaties downloaden via de App Store (voor iPad) of Google Play (voor tablet) of alvast bladeren in onderstaande pdf van de beurscatalogus en Innovatief 2020.

Voor de programmatie van de infosessies: raadpleeg de kalender of download hier de pdf

Beurscatalogus bouwinnovatie 2018      Innovatief Beurseditie Bouwinnovatie 2019


Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.