Adverteren op deze website

EXCLUSIEF voorbehouden voor de exposanten van Bouwinnovatie

Adverteren is een belangrijke factor voor het slagen van je bedrijf. Meer gerichte bezoekers betekent immers meer opbrengsten. Het is daarom belangrijk aandacht te besteden aan verschillende adverteermogelijkheden die Bouwinnovatie biedt.

waarom online adverteren?

  • naambekendheid creëren
  • branding via online advertenties
  • introductie nieuwe diensten en producten
  • extra visibilteit en versterking van de traditionele reclame

Door gericht online te adverteren bij je doelgroep ga je in een zeer korte tijdspanne je naam of product massaal onder de aandacht te brengen, en daardoor meer naambekendheid krijgen. We geven je als exposant de mogelijkheid en tool om via www.bouwinnovatie.be extra visibiliteit te creëren en/of je commerciële boodschap te publiceren. Op deze manier bieden we onze exposanten de mogelijkheid om hun deelname extra in de kijker te zetten.

bekijk hier de mogelijkheden (pdf)

Als je zowel een advertentie in het magazine Innovatief als extra publiciteit op de website bestelt, krijg je een extra korting van 5% op de webvertisingtarieven.

Interesse in meer visibiliteit, gebruik dit contactformulier of neem contact met de verantwoordelijke reclameregie

Bouwinnovatie
Maastrichtersteenweg  254/3
3500 Hasselt
tel. 0471 38 12 31
fax 011 26 31 74
info@bouwinnovatie.be
http://www.bouwinnovatie.be

Bouwinnovatie behoudt zich het recht om adverteerders en advertenties te weigeren als de aard of de inhoud van de publicatie in strijd is met het concept van het magazine en de website.

 

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.