Bouwprofessional

Wij nodigen je graag uit op de grootste bouwbeurs in Limburg waar je in primeur kennis kunt maken met diverse praktische oplossingen die je als professioneel vakman kunnen helpen bij de uitoefening van je job. Je kan tevens een bezoekje brengen aan de diverse fabrikanten en leveranciers die tijdens de beurs het beste van zichzelf geven.

Op vrijdag 25 januari kan je als bouwprofessional de beurs gratis bezoeken.

Meld je eerst aan op PUUR Prof, dé beurs voor de bouwprofessional. Deze beurs, een organisatie van Bouwunie Limburg, vindt plaats op vrijdag 25 januari - de tweede vrijdag van Bouwinnovatie - van 13 uur tot 21 uur en gaat door in de Grenslandhallen.

In aanloop naar de beurs kan je je als professionele bezoeker registreren op www.puurprof.be. Je ontvangt een inkomticket in je mailbox waarmee je toegang krijgt tot de beurs PUUR Prof. Met je polsbandje krijg je nadien ook gratis toegang tot Bouwinnovatie!

Tot dan!

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Cemeslogo Paesen Betonlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.