Interessante infosessies

 

Op welke wijze en met welke materialen kan ik van mijn woning, een gezonde woning maken?

Diverse exposanten werken als 'partner' mee aan het beursthema. Zij wijzen je de weg, geven antwoord op al je vragen, staan klaar met het gepaste advies.

Volg de gratis infosessies

In het teken van het beursthema worden elke beursdag diverse infosessies georganiseerd. Deze zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Inschrijven is niet verplicht maar wel aan te bevelen om zeker te zijn van een plaatsje.

Raadpleeg de kalender (zodra beschikbaar) voor de tijdstippen en de thema's. Een handige flyer met het programma, incl. wedstrijdformulier, ligt in de inkomhal ter beschikking. Neem zeker een exemplaar mee voor de start van je beursbezoek!

Op het beursplan wordt het standnummer van deze exposanten ingekleurd (zie editie 2018 hieronder). De infosessies gaan door op stand 500, vlak achter de inkomhal. 

 

Bouwinnovatie flyer infosessies 2018

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Cemeslogo Paesen Betonlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.