Beursplan

Download hier het basis beursplan 2018 waarmee je een zicht krijgt op de beschikbare standmodules.

Aan de hand van onderstaand beursplan en daaronder de exposantenlijst met standnummers zie je hoe de beurseditie 2017 ingevuld werd. Klik je op een exposant in de lijst, krijg je meteen alle informatie. De standnummers van de ambassadeurs en partners van de wedstrijden staan  ingekleurd.

Maak ook gebruik van de tool om je beursbezoek te plannen. De exposanten die je aan je lijstje toevoegt, vind je dan ook makkelijk terug omdat je je voorbereiding kant en klaar in pdf-formaat, samen met het beursplan kan afprinten.

Download hier het beursplan 2017

Beursplan bezoekers 2017


Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan editie 2017 om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Ecocoonlogo Oben Renting

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.