Beursthema 2019: Gezond wonen

 

Tijdens Bouwinnovatie 2019 richten we onze ogen op 'gezond wonen'. Het beursthema heeft één doel: de (ver)bouwer laten genieten van een gezond wooncomfort. 

Om gezond te wonen is zo functioneel mogelijk bouwen aangewezen, met het oog op het maximale comfort. Daarbij denken we op bouwtechnisch vlak aan flexibel bouwen met de meest ideale bouwtechniek, beste isolatiematerialen en meest energiezuinige systemen voor onder meer verwarming en ventilatie. Heb je vragen over gevelmaterialen, zonnepanelen of schrijnwerk, stel ze op Bouwinnovatie 2019.


Smart homes

In het interieur trekken we ons terug om ons te ontspannen en te genieten. We schenken aandacht aan duurzame materialen voor vloeren, afwerking en inrichting van de keuken en de badkamer. Warmte, licht en ruimte zijn prioritair. Interieurspecialisten komen op de proppen met totaalrenovaties, maar vele exposanten overtreffen jouw verwachtingen binnen hun specialisatie in bv. trappen, binnendeuren of plafondafwerking. Met het oog op comfort wordt ons huis meer een smart home. Ontdek tijdens Bouwinnovatie wat deze toepassingen voor jouw woning kunnen betekenen.


Genotstuin

De tuin vormt het verlengstuk van ons interieur. Bij warme temperaturen installeren we ons graag op het terras en genieten we volop van onze tuin, gesetteld aan de barbecue. Een mooie afgewerkte tuin, in klassieke of in verwilderde stijl. De tuinexperts leveren jou op Bouwinnovatie volop inspiratie.

 

WIN!

Traditiegetrouw zet Bouwinnovatie met enkele exposanten een wedstrijd op het getouw. Zo valt er onder meer alweer een Ixina-keuken te winnen. Deelnemen is de boodschap!

 

Een gouden tip: laat je bijstaan door specialisten die je wegwijs maken in alle innovaties, materialen en technieken. In welk stadium van bouwen of verbouwen je ook zit, op Bouwinnovatie vind je diverse exposanten die als partner meewerken aan het beursthema ‘optimaal wonen’.

 

Interessant Infosessies

De infosessies worden elke beursdag in een centraal gelegen locatie georganiseerd. Ze zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Raadpleeg binnenkort de kalender voor de tijdstippen en de thema's.

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

logo Isolairlogo Easykitlogo Cemeslogo Paesen Betonlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.