Nog geen exposant?

Registreer nu je deelname aan Bouwinnovatie 2019

SCHRIJF NU IN

Exposant in 2018?

Klik dan hier om je snel te registreren voor 2019!

SCHRIJF NU IN

Bouwinnovatie 2019

Dé Limburgse beurs voor interieur, renovatie & bouw!

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak om jouw bouwdroom te realiseren!

Plan je beursbezoek!   Ik ben een bouwprofessional

Bouwfases

Als je wil bouwen of renoveren, is een goede voorbereiding al het halve werk. Ga op zoek naar de juiste bouwpartners om jouw bouwdroom te realiseren volgens de bouwfase waar jij voor staat.

Bekijk bouwfases

Exposanten

Raadpleeg het alfabetisch overzicht van onze exposanten of zoek alfabetisch of volgens categorie naar meer informatie over de exposanten die jij wil bezoeken.

Bekijk onze exposanten

Beursplan

Raadpleeg het beursplan om je beursbezoek goed voor te bereiden. Aan de hand van het beursplan krijg je immers al snel een idee van welke exposant waar staat.

Raadpleeg het beursplan

Openingsuren

Alle praktische informatie zoals wanneer vindt Bouwinnovatie plaats, welke openingsuren, het adres, speciale infosessies, toegangsprijzen, enz. ... vind je op de volgende pagina.

Raadpleeg de openingsuren

Beursthema 2019: Gezond wonen

Tijdens Bouwinnovatie 2019 staat 'Gezond wonen' centraal. Wat maakt jouw thuis optimaal om te wonen? Waarom gezond bouwen? Hoe geniet ik 'optimaal' van mijn renovatieplannen. Een woning met apps, het sturen van ventilatie & verwarming? Start met het kiezen van een specialist ter zake ...

lees meer

logo Isolairlogo Easykitlogo Ultriso

Schrijf je nu in!

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.